DXN KalloW ajándékötlet tiniknek

A rendszeres és gondos arctisztítás, arcápolás rendkívül fontos ebben a korban.

Ha napi bőrápolásról beszélünk, akkor ennek a korosztálynak is ugyanazokra az alaplépésekre van szükségük, mint a felnőtteknek, ezért a legpraktikusabb ajándék számukra az Instant habzó arctisztító és a Micellás víz, tisztító tonik. Ha az ajándékozott tinilány már használ sminket (CC krémet, alapozót, különböző szemfestékeket, stb) úgy a Micellás víz számára elengedhetetlen kellék az esti bőrtisztításhoz. Reggel pedig az arctisztító lesz nagy segítség.
Ha a tinédzser lányod/ismerősöd arca akár a hidegtől, szárazzá vagy „szélfútta” állapotba kerül vagy klasszikus tini bőrrel rendelkezik, azaz zsírospattanásos, akkor az ajándékötletet bővíthetjük
A zsíros bőrnek is szüksége van hidratálásra, mert úgy is lehet dehidratált az arcbőr, hogy közben fénylik és csillog. Ezen nagyon egyszerűen javíthatunk a KalloW hidratáló krémünkkel. Ha ezeken felül, hetente egyszer felkeni az arcára a KalloW hidratáló pakolást, akkor mindent megtett a bőréért, amit az otthoni ápolás keretében alapvetően érdemes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!