DXN Andro-G

Fogyasztó ár:5765Ft ASP* Törzsvásárlói ár:4 505Ft

Vásárolj ASP törzsvásárlói áron online. Regisztráció után 22%-kal olcsóbban juthatsz hozzá minden DXN termékhez!

  • A vásárlók tetszésük szerint állíthatják össze az ASP csomagot bármilyen megkötés nélkül, az általuk preferált, tetszőleges DXN termékekből.
  • Egy ASP csomagnak el kell érnie a 100 PV pontértéket, viszont felső határa nincs. (Az árlistában megtalálod a termékek pontértékét.)
  • Minden csomag értéke a vásárlástól számított három éven belül 100%-ban levásárolható 10% kedvezményenként a törzsvásárlói áron felül.
  • A régi ( már korábban regisztrált) DXN tagok is vásárolhatnak ASP csomagot (minden DXN kódra egyet).
  • Érdemes jól átgondolni az ASP csomag értékét, mivel csak egyszer lehet megvásárolni és szert tenni erre a kedvezményre.
  • Minél nagyobb a csomag, annál nagyobb a levásárolható kedvezmény mértéke.
  • A legnagyobb előny pedig az, hogy élvezheted a DXN termékek fogyasztásával járó előnyöket, kedvezőbb áron.

Andrographis paniculata (Andro-G), közismert nevén a „keserűk királya”. Nagyon jelentős előnyökkel jár a légúti betegségek, például influenza, köhögés és hörghurut leküzdésében.


Vírusellenes és antibakteriális hatás.

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok.

Elősegíti a máj és az epehólyag egészséges működését.

Daganatellenes hatások.

Erőteljes antioxidáns aktivitás.

Természetes immunmodulátor.

Modulálja az immunrendszert, véd az allergiáktól, az autoimmun betegségektől és a gyulladásos betegségektől.

Védelmet nyújt az alkohol által kiváltott májtoxicitás és májhepatitis ellen.

Védelmet nyújt a felső légúti fertőzések ellen.

Csökkenti a húgysavszintet és megelőzi a köszvényt.


Az Andro-G képes egy bizonyos anyag vagy vegyület gátolni a vírusok és baktériumok növekedését vagy elpusztítani. Előnyös lehet a vírusos és bakteriális fertőzések megelőzésében és kezelésében, mivel segít elnyomni azok szaporodását és terjedését a szervezetben.

Az Andro-G gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ami egy anyag azon képességére utal, hogy csökkenti a gyulladást a szervezetben. A gyulladás természetes válasz a sérülésekre vagy fertőzésekre, de a túlzott vagy krónikus gyulladás számos egészségügyi állapothoz hozzájárulhat.

A gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező anyagok segítenek enyhíteni a gyulladást és elősegítik a gyógyulást. Az Andro-G elősegíti a máj és az epehólyag egészséges működését, ami azt jelenti, hogy az anyag támogatja a máj és az epehólyag megfelelő működését.

Az Andro-G hatékonynak bizonyult a bakteriális fertőzések, köztük a tüdőgyulladás, az akut felső légúti fertőzések, a bőrfertőzések, a tályogok, a tőgygyulladás, az ételmérgezés és még sok más utáni gyógyulás optimalizálása terén.

Termékleírás és további információk
Kategória: Címke:
error: Content is protected !!