DXN Cordyceps kapszula

Fogyasztó ár:24660Ft ASP* Törzsvásárlói ár:19 265Ft

Vásárolj ASP törzsvásárlói áron online. Regisztráció után 22%-kal olcsóbban juthatsz hozzá minden DXN termékhez!

  • A vásárlók tetszésük szerint állíthatják össze az ASP csomagot bármilyen megkötés nélkül, az általuk preferált, tetszőleges DXN termékekből.
  • Egy ASP csomagnak el kell érnie a 100 PV pontértéket, viszont felső határa nincs. (Az árlistában megtalálod a termékek pontértékét.)
  • Minden csomag értéke a vásárlástól számított három éven belül 100%-ban levásárolható 10% kedvezményenként a törzsvásárlói áron felül.
  • A régi ( már korábban regisztrált) DXN tagok is vásárolhatnak ASP csomagot (minden DXN kódra egyet).
  • Érdemes jól átgondolni az ASP csomag értékét, mivel csak egyszer lehet megvásárolni és szert tenni erre a kedvezményre.
  • Minél nagyobb a csomag, annál nagyobb a levásárolható kedvezmény mértéke.
  • A legnagyobb előny pedig az, hogy élvezheted a DXN termékek fogyasztásával járó előnyöket, kedvezőbb áron.

A Cordyceps kapszula prémium minőségű Cordyceps sinensis gombákból származik. Ezeket a gombákat speciális termesztési eljárással termesztik, hogy biztosítsák tisztaságukat és hatékonyságukat.


Egészségügyi kiegészítő, amely Cordyceps sinensis gyógygombát tartalmaz.

Fejlett biotechnológiával termesztik és dolgozzák fel a kiváló minőségű és következetes termékszabványok biztosítása érdekében.

A Cordyceps potenciális egészségügyi előnyeiről ismert, beleértve az immunrendszer támogatását és a megnövekedett energiaszintet.

Gazdag bioaktív vegyületekben, például kordicepinben, adenozinban és poliszacharidokban, amelyek hozzájárulnak egészségvédő tulajdonságaihoz.

Javítja a légzésfunkciót és fokozza a szervezet oxigénfelhasználását.

Adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy segítheti a szervezetet a stresszhez való alkalmazkodásban és támogatja az általános jólétet.

A DXN Cordyceps antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek az oxidatív stressz leküzdésében és a gyulladás csökkentésében a szervezetben.

A DXN Cordyceps kapszula támogatja a máj egészségét azáltal, hogy elősegíti a méregtelenítést és véd a májkárosodástól.

A Cordyceps kapszula segít szabályozni a vércukorszintet és javítja az inzulinérzékenységet, így cukorbeteg vagy anyagcserezavarban szenvedők számára is előnyös.

A kapszula támogatja a szív- és érrendszer egészségét a keringés javításával, a koleszterinszint csökkentésével és a vérnyomás szabályozásával.


A Cordyceps kapszula, egy erős adaptogén gyógynövény, számos előnnyel jár azok számára, akik fogyasztják. A gazdag táplálkozási profiljáról ismert cordyceps természetes lökést ad az általános jóléthez. Először is, növeli az energiaszintet, így ideális választás a sportolók és a fokozott állóképességre vágyó egyének számára. Az oxigénfelhasználás javításával a DXN Cordyceps kapszula támogatja a légzésfunkciót, javítja a tüdő kapacitását és a szív- és érrendszer egészségét.

A kapszula erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, segít semlegesíteni a káros szabad gyököket a szervezetben, és elősegíti a sejtek egészségét. Ezenkívül segíti az immunrendszer erősítését, erősíti a szervezet természetes védekező mechanizmusait a fertőzésekkel és betegségekkel szemben. Ezenkívül a cordyceps gyulladáscsökkentő hatással bír, csökkenti a gyulladást és támogatja az ízületek egészségét.

A Cordyceps kapszulát összefüggésbe hozták a szexuális egészség javulásával, a libidó növekedésével és a fokozott reproduktív funkcióval mind a férfiak, mind a nők esetében. Hozzájárulhat a vese- és májműködés javításához is, elősegítve a méregtelenítést és a szervek általános egészségét.

A DXN Cordyceps kapszulát kognitív előnyökkel hozták összefüggésbe, javítja a fókuszt, a memóriát és a mentális tisztaságot. Adaptogén tulajdonságai segítik a szervezetet alkalmazkodni a stresszhez és fenntartani az optimális egyensúlyt.

A DXN Cordyceps kapszula előnyök széles skáláját kínálja, beleértve a megnövekedett energiát, a jobb légzésfunkciót, a fokozott immunitást, a gyulladás csökkentését, a jobb egészséget és a kognitív támogatást.

Termékleírás és további információk
error: Content is protected !!