DXN Lingzhi Coffee 3 in 1

édes ganodermás krémkávé por

Fogyasztó ár:8220Ft ASP* Törzsvásárlói ár:6 420Ft

Vásárolj ASP törzsvásárlói áron online. Regisztráció után 22%-kal olcsóbban juthatsz hozzá minden DXN termékhez!

A DXN Lingzhi 3 az 1-ben kávé egyedülálló összetételének köszönhetően az ideális választás minden reggelre, amikor az ízletes kávé mellett az egészséged is fontos számodra. Ez a kávé finom arabica kávészemekből készült, amelyeket gondosan választottak ki a kiváló minőség és az íz érdekében. A kávé harmadik összetevője a Ganoderma kivonat, mely híres az immunrendszer támogatásáról és az általános egészségügyi előnyeiről.

Az elkészítés egyszerű: csak forralj vizet, majd adj hozzá egy tasaknyi DXN Lingzhi 3 az 1-ben kávét. Keverd össze, hogy teljesen feloldódjon a kávé, majd élvezd a lágy és gazdag ízt, ami életre kelti a reggeledet. Ez a kávé nem csak ízletes, de minden kortyában az immunrendszeredet is támogatja, így egy olyan élményt kínál, amely jót tesz mind a testednek, mind a lelkednek.

A termék kiszerelése praktikus és könnyen hordozható, így bárhol élvezheted a kávé frissességét és egészségi előnyeit. A Lingzhi 3 az 1-ben kávé egyedülállóan ötvözi a kávé élvezetét és a Ganoderma gomba jótékony hatásait, így kihagyhatatlan választás azoknak, akik szeretik a finom kávét és egyúttal törődnek az egészségükkel. Legyen ez a kávé a választásod minden reggel, hogy energiával teli és egészséges napokkal indíthasd a napodat!

  • A vásárlók tetszésük szerint állíthatják össze az ASP csomagot bármilyen megkötés nélkül, az általuk preferált, tetszőleges DXN termékekből.
  • Egy ASP csomagnak el kell érnie a 100 PV pontértéket, viszont felső határa nincs. (Az árlistában megtalálod a termékek pontértékét.)
  • Minden csomag értéke a vásárlástól számított három éven belül 100%-ban levásárolható 10% kedvezményenként a törzsvásárlói áron felül.
  • A régi ( már korábban regisztrált) DXN tagok is vásárolhatnak ASP csomagot (minden DXN kódra egyet).
  • Érdemes jól átgondolni az ASP csomag értékét, mivel csak egyszer lehet megvásárolni és szert tenni erre a kedvezményre.
  • Minél nagyobb a csomag, annál nagyobb a levásárolható kedvezmény mértéke.
  • A legnagyobb előny pedig az, hogy élvezheted a DXN termékek fogyasztásával járó előnyöket, kedvezőbb áron.


Termékleírás és további információk

error: Content is protected !!