DXN Myco Veggie EU

Fogyasztó ár ASP* Törzsvásárlói ár

Vásárolj ASP törzsvásárlói áron online. Regisztráció után 22%-kal olcsóbban juthatsz hozzá minden DXN termékhez!

  • A vásárlók tetszésük szerint állíthatják össze az ASP csomagot bármilyen megkötés nélkül, az általuk preferált, tetszőleges DXN termékekből.
  • Egy ASP csomagnak el kell érnie a 100 PV pontértéket, viszont felső határa nincs. (Az árlistában megtalálod a termékek pontértékét.)
  • Minden csomag értéke a vásárlástól számított három éven belül 100%-ban levásárolható 10% kedvezményenként a törzsvásárlói áron felül.
  • A régi ( már korábban regisztrált) DXN tagok is vásárolhatnak ASP csomagot (minden DXN kódra egyet).
  • Érdemes jól átgondolni az ASP csomag értékét, mivel csak egyszer lehet megvásárolni és szert tenni erre a kedvezményre.
  • Minél nagyobb a csomag, annál nagyobb a levásárolható kedvezmény mértéke.
  • A legnagyobb előny pedig az, hogy élvezheted a DXN termékek fogyasztásával járó előnyöket, kedvezőbb áron.

A DXN MycoVeggie-t úgy tervezték, hogy kényelmes módja legyen a napi zöldség- és gombabevitel kiegészítésének, különösen azoknak, akik nem fogyasztanak elegendő mennyiséget ezekből az élelmiszerekből a szokásos étrendjük során.


A DXN MycoVeggie egy táplálék-kiegészítő, amely egyesíti a különböző természetes összetevők erejét, beleértve a gombát és a zöldségeket.

Tele van alapvető tápanyagokkal, beleértve a vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat. Tápanyagok széles skáláját kínálja, amelyek támogatják az általános egészséget és jólétet.

Olyan összetevőket tartalmaz, mint a zöld tea, spirulina és különféle zöldségek, amelyek gazdagok antioxidánsokban, és segíthetnek csökkenteni a sejtkárosodást.

Ezek az összetevők segíthetnek eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből, és támogathatják az általános méregtelenítési folyamatokat.

Támogatja a rendszeres bélmozgást és hozzájárul az egészséges bélkörnyezethez.

Adjon energiát és segít leküzdeni a fáradtságot.

Támogatja az általános vitalitást és javítja a fizikai és szellemi teljesítményt. Kényelmes módot kínál különféle növényi alapú tápanyagok beszerzésére, amelyek hiányozhatnak a szigorúan növényi alapú étrendből.

Ez a kivételes étrend-kiegészítő, amely szerves összetevők erőteljes kombinációját tartalmazza, holisztikus megközelítést kínál a test táplálására és az általános jó közérzet támogatására.

Prémium minőségű gombák és tápanyagban gazdag zöldségek forradalmi keveréke, amely az egészség és a vitalitás feltöltésére szolgál.

Számos egészséges tápanyagot tartalmaz, és erős C-vitaminban, kalciumban, vasban és egyéb ásványi anyagokban.


A DXN MycoVeggie különböző típusú zöldségek és hat prémium gomba egyedülálló keveréke, amelyeket gondosan válogattak össze gazdag táplálkozási profiljuk miatt. Ez a hatékony kombináció vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és fitonutriensek széles skáláját biztosítja, amelyek támogatják az optimális egészséget.

A C-vitamintól a béta-karotinig, a vastól a szelénig a MycoVeggie alapvető tápanyagokat szállít, amelyek létfontosságúak az erős immunrendszerhez, a megnövekedett energiaszinthez és az általános vitalitáshoz.

A DXN MycoVeggie egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy olyan gyógygombákat tartalmaz, mint a reishi, a cordyceps és az oroszlánsörény. Ezeket a gombákat évszázadok óta tisztelik a hagyományos orvoslásban figyelemre méltó egészségügyi előnyeik miatt, beleértve az immunrendszer támogatását, a kognitív képességek fokozását és gyulladáscsökkentő tulajdonságait.

A DXN MycoVeggie könnyen fogyasztható por formájában érkezik, amely rugalmasságot tesz lehetővé a napi rutinba való beépítésében. Akár vízzel keverjük, akár turmixokhoz adjuk, akár salátákra szórjuk, a DXN MycoVeggie könnyedén illeszkedik bármilyen étrendbe vagy életmódba.

Termékleírás és további információk
error: Content is protected !!