DXN Oroszlánsörény tabletta

Fogyasztó ár:14460Ft ASP* Törzsvásárlói ár:11 295Ft

Vásárolj ASP törzsvásárlói áron online. Regisztráció után 22%-kal olcsóbban juthatsz hozzá minden DXN termékhez!

  • A vásárlók tetszésük szerint állíthatják össze az ASP csomagot bármilyen megkötés nélkül, az általuk preferált, tetszőleges DXN termékekből.
  • Egy ASP csomagnak el kell érnie a 100 PV pontértéket, viszont felső határa nincs. (Az árlistában megtalálod a termékek pontértékét.)
  • Minden csomag értéke a vásárlástól számított három éven belül 100%-ban levásárolható 10% kedvezményenként a törzsvásárlói áron felül.
  • A régi ( már korábban regisztrált) DXN tagok is vásárolhatnak ASP csomagot (minden DXN kódra egyet).
  • Érdemes jól átgondolni az ASP csomag értékét, mivel csak egyszer lehet megvásárolni és szert tenni erre a kedvezményre.
  • Minél nagyobb a csomag, annál nagyobb a levásárolható kedvezmény mértéke.
  • A legnagyobb előny pedig az, hogy élvezheted a DXN termékek fogyasztásával járó előnyöket, kedvezőbb áron.

A DXN Lion’s Mane állvány egyedülálló és erőteljes természetes megoldást kínál a kognitív képességek fejlesztésére, az immunrendszer támogatására és az általános jó közérzetre.


A DXN Lion’s Mane a DXN, a gombaalapú étrend-kiegészítők választékáról ismert globális egészségügyi és wellness cég terméke.

Az oroszlánsörény (Hericium erinaceus) egyfajta gyógygomba, amelyet a hagyományos ázsiai gyógyászatban évszázadok óta használnak.

A Lion’s Mane gombák termőtesteiből készült, melyek bioaktív vegyületekben és tápanyagokban gazdagok.

A Lion’s Mane gombák egyedi megjelenésűek, hosszú, bozontos fehér tüskék, amelyek az oroszlánsörényre emlékeztetnek, innen ered a név.

Fejlett termesztési és extrakciós technikákkal készült a legmagasabb minőség és hatékonyság biztosítása érdekében.

Tartalmaznak hericenonoknak és erinacinoknak nevezett vegyületeket, amelyekről úgy gondolják, hogy neuroprotektív és kognitív képességet javító hatással bírnak.

Támogatja az egészséges idegrendszert, és elősegíti az idegsejtek regenerálódását és helyreállítását.

A Lion’s Mane gombáról úgy tartják, hogy immunmoduláló tulajdonságokkal is rendelkezik, ami potenciálisan erősíti a szervezet természetes védekező mechanizmusait.

Javítja a fibrinolitikus enzimek aktivitását a vérben és csökkenti a vér viszkozitását.

Növelje teste erejét és állóképességét.


A DXN Lion’s Mane, tudományosan Hericium erinaceus néven ismert, egy erős gyógygomba, amely számos egészségügyi előnyéről ismert.

A DXN Lion’s Mane bioaktív vegyületekben gazdag, beleértve a poliszacharidokat, béta-glükánokat és hericenonokat, amelyek együttesen elősegítik az optimális agyműködést és a kognitív egészséget. Kimutatták, hogy a DXN Lion’s Mane rendszeres fogyasztása javítja a memóriát, a fókuszt és a mentális tisztaságot, így kiváló választás lehet diákoknak, szakembereknek és bárkinek, aki a mentális teljesítmény optimalizálására törekszik.

A DXN Lion’s Mane támogatja az idegrendszert azáltal, hogy serkenti az idegnövekedési faktor (NGF) termelését, amely az egészséges neuronok fenntartásához létfontosságú fehérje. Ez potenciálisan javíthatja az idegek regenerálódását és védelmet nyújthat a neurodegeneratív állapotok ellen.

A DXN Lion’s Mane támogatja az immunrendszert, segít megerősíteni védekezését a kórokozókkal szemben, és csökkenti a fertőzések kockázatát. Erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, segíti a káros szabad gyökök semlegesítését és védi a sejteket az oxidatív stressztől.

Termékleírás és további információk
error: Content is protected !!