DXN Poria S por

Fogyasztó ár ASP* Törzsvásárlói ár

Vásárolj ASP törzsvásárlói áron online. Regisztráció után 22%-kal olcsóbban juthatsz hozzá minden DXN termékhez!

  • A vásárlók tetszésük szerint állíthatják össze az ASP csomagot bármilyen megkötés nélkül, az általuk preferált, tetszőleges DXN termékekből.
  • Egy ASP csomagnak el kell érnie a 100 PV pontértéket, viszont felső határa nincs. (Az árlistában megtalálod a termékek pontértékét.)
  • Minden csomag értéke a vásárlástól számított három éven belül 100%-ban levásárolható 10% kedvezményenként a törzsvásárlói áron felül.
  • A régi ( már korábban regisztrált) DXN tagok is vásárolhatnak ASP csomagot (minden DXN kódra egyet).
  • Érdemes jól átgondolni az ASP csomag értékét, mivel csak egyszer lehet megvásárolni és szert tenni erre a kedvezményre.
  • Minél nagyobb a csomag, annál nagyobb a levásárolható kedvezmény mértéke.
  • A legnagyobb előny pedig az, hogy élvezheted a DXN termékek fogyasztásával járó előnyöket, kedvezőbb áron.

A DXN Poria S por egy olyan kiegészítő, amely támogatja az Ön táplálkozását. A Poria a Poria cocos gyógygombára utal, amelyet évszázadok óta használnak a hagyományos kínai orvoslásban.


A Poria egy Poria cocos gyógygomba, amelyet évszázadok óta használnak a hagyományos kínai orvoslásban.

A hagyományos kínai orvoslásban a Poria cocosra Fu Ling néven hivatkoznak.

A Poria cocos egy gomba, amely vadon élő fák gyökerén fejlődik ki, beleértve a fenyőfákat is.

Úgy gondolják, hogy a DXN Poria S por segíthet enyhíteni az emésztési zavarok tüneteit, mint például a gázképződés, a dyspepsia és a hasmenés.

A Poria cocos bioaktív vegyületeket tartalmaz antioxidáns tulajdonságokkal, így védi a szervezetet a szabad gyökök által kiváltott oxidatív stressztől.

A hagyományos orvoslásban a Poria cocost gyakran használják az egészséges veseműködés és a húgyúti egészség elősegítésére.

A Poria cocos nyugtató és nyugtató tulajdonságairól ismert, amelyek elősegítik a mentális egészséget és a relaxációt.

A DXN Poria S Powder az egészség- és wellness-termékek széles választékának része, amely tükrözi a vállalat elkötelezettségét amellett, hogy természetes gyógymódokat biztosítson az optimális egészség érdekében.

Elismerték az emésztést elősegítő egészségügyi előnyeiről is.

A DXN Poria S port a DXN gyártja kiváló minőségű Poria cocosból, hogy biztosítsa annak hatékonyságát és biztonságát.


A DXN Poria S por támogathatja az egészséges emésztést, és segíthet enyhíteni az emésztési problémákat, például a puffadást, az emésztési zavarokat és a hasmenést.

Olyan bioaktív vegyületeket tartalmaz, amelyek antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, segítve a szervezet védelmét a szabad gyökök okozta oxidatív stressz ellen.

Úgy gondolják, hogy a Poria cocos, a DXN Poria S por fő összetevője immunerősítő tulajdonságokkal rendelkezik, ami támogathatja az egészséges immunrendszert.

A DXN Poria S por segíthet fenntartani az egészséges koleszterinszintet a kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként.

A Poria cocost hagyományosan az egészséges veseműködés támogatására és a vizelet egészségének megőrzésére használják.

A DXN Poria S por hozzájárulhat az egészséges bőrhöz azáltal, hogy támogatja a hidratálást és elősegíti a tiszta arcszínt.

Termékleírás és további információk
error: Content is protected !!