DXN Cordyceps kapszula

Fogyasztó ár: 21205 Ft Törzsvásárlói ár: 16565 Ft

(megtakarítás: 4640 Ft)

Mi az egyedi a DXN Cordyceps kapszulában?

A Cordyceps kapszula prémium minőségű Cordyceps sinensis gombákból származik. Ezeket a gombákat speciális termesztési eljárással termesztik, hogy biztosítsák tisztaságukat és hatékonyságukat.

10 tény a DXN Cordyceps kapsuláról

Egészségügyi kiegészítő, amely Cordyceps sinensis gyógygombát tartalmaz.

Fejlett biotechnológiával termesztik és dolgozzák fel a kiváló minőségű és következetes termékszabványok biztosítása érdekében.

A Cordyceps potenciális egészségügyi előnyeiről ismert, beleértve az immunrendszer támogatását és a megnövekedett energiaszintet.

Gazdag bioaktív vegyületekben, például kordicepinben, adenozinban és poliszacharidokban, amelyek hozzájárulnak egészségvédő tulajdonságaihoz.

Javítja a légzésfunkciót és fokozza a szervezet oxigénfelhasználását.

Adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy segítheti a szervezetet a stresszhez való alkalmazkodásban és támogatja az általános jólétet.

A DXN Cordyceps antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek az oxidatív stressz leküzdésében és a gyulladás csökkentésében a szervezetben.

A DXN Cordyceps kapszula támogatja a máj egészségét azáltal, hogy elősegíti a méregtelenítést és véd a májkárosodástól.

A Cordyceps kapszula segít szabályozni a vércukorszintet és javítja az inzulinérzékenységet, így cukorbeteg vagy anyagcserezavarban szenvedők számára is előnyös.

A kapszula támogatja a szív- és érrendszer egészségét a keringés javításával, a koleszterinszint csökkentésével és a vérnyomás szabályozásával.

Milyen előnyökkel jár a DXN Cordyceps kapszula fogyasztása?

A Cordyceps kapszula, egy erős adaptogén gyógynövény, számos előnnyel jár azok számára, akik fogyasztják. A gazdag táplálkozási profiljáról ismert cordyceps természetes lökést ad az általános jóléthez. Először is, növeli az energiaszintet, így ideális választás a sportolók és a fokozott állóképességre vágyó egyének számára. Az oxigénfelhasználás javításával a DXN Cordyceps kapszula támogatja a légzésfunkciót, javítja a tüdő kapacitását és a szív- és érrendszer egészségét.

A kapszula erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, segít semlegesíteni a káros szabad gyököket a szervezetben, és elősegíti a sejtek egészségét. Ezenkívül segíti az immunrendszer erősítését, erősíti a szervezet természetes védekező mechanizmusait a fertőzésekkel és betegségekkel szemben. Ezenkívül a cordyceps gyulladáscsökkentő hatással bír, csökkenti a gyulladást és támogatja az ízületek egészségét.

A Cordyceps kapszulát összefüggésbe hozták a szexuális egészség javulásával, a libidó növekedésével és a fokozott reproduktív funkcióval mind a férfiak, mind a nők esetében. Hozzájárulhat a vese- és májműködés javításához is, elősegítve a méregtelenítést és a szervek általános egészségét.

A DXN Cordyceps kapszulát kognitív előnyökkel hozták összefüggésbe, javítja a fókuszt, a memóriát és a mentális tisztaságot. Adaptogén tulajdonságai segítik a szervezetet alkalmazkodni a stresszhez és fenntartani az optimális egyensúlyt.

A DXN Cordyceps kapszula előnyök széles skáláját kínálja, beleértve a megnövekedett energiát, a jobb légzésfunkciót, a fokozott immunitást, a gyulladás csökkentését, a jobb egészséget és a kognitív támogatást.


Vásárolj törzsvásárlói áron online. Regisztráció után 22%-kal olcsóbban juthatsz hozzá minden DXN termékhez!
Termékleírás és további információk

error: Content is protected !!