DXN termékrendelés

DXN shop

DXN termékrendelés e-World rendszerben

Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2019. június 30-án éjféltől az Intranet online webiroda Magyarországon már nem lesz elérhető. Termék rendelés az eWorld webshop mellett még telefonon: + 36 30 700 4761, illetve +36 30 325 3795, e-mailen: megrendeles@dxn.hu , vagy személyesen – Budapesten a Teréz krt. 8. szám alatti DXN központban – is lehetséges. Az intranettel együtt a barna DXN weboldalak is megszűnnek, így vásárlásaid a továbbiakban a https://dxnganodermakave.hu/dxn-shop/ felületen keresztül, vagy a DXN céges weboldalán adhatod le.

Az alábbi videóban bemutatjuk részletesen, hogyan tudsz a jövőben rajtunk keresztül rendeléseket leadni a személyes DXN oldalunkon.

Figyelem!

Amennyiben még soha nem léptél be a DXN e-World felületére, előtte aktiváld magad itt: Első bejelentkezés

Az első bejelentkezést az alábbi videóban mutatjuk be.

Hibaüzenet, első bejelentkezéskor!

Ha több, mint 1 évig nem vásárolt egyetlen DXN terméket sem egy törzsvásárlói kóddal rendelkező tag, akkor a tagsági kódja inaktív állapotba került és az “Invalid login. Distributor is expired.” hibaüzenetet kapja.
Ilyen esetben újra kell aktiválni a tagságát egy min. 100 pont értékű, egy számlán történő vásárlással. Ezt a vásárlást vagy személyesen a DXN Központban (Budapest, Teréz krt. 8), vagy telefonon tudja megoldani a következő telefonszámokon: +36 30 700 4761 vagy +36 30 3253 795.
A vásárlás utáni hónap közepétől újra aktív lesz a státusza, dxn kódja és meg tudja csinálni az első bejelentkezést az eWorldbe itt: https://eworld.dxn2u.com/index.php?r=site/firstlogin

Étrend-kiegészítők

DXN Rosselle tabletta

Élelmiszerek és italok

DXN Zhitea

Élelmiszerek és italok

DXN Lion’s Mane Lemon Tea

Élelmiszerek és italok

DXN Lion’s Mane Oocha Tea

Élelmiszerek és italok

DXN Lion’s Mane Coffee

Élelmiszerek és italok

DXN Spirudle instant tészta

Kóstoló- és ajándék csomagok

Good Morning DXN Try Pack

Étrend-kiegészítők

DXN Cordyceps por

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!