DXN termékrendelés

DXN shop

DXN termékrendelés e-World rendszerben

Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2019. június 30-án éjféltől az Intranet online webiroda Magyarországon már nem lesz elérhető. Termék rendelés az eWorld webshop mellett még telefonon: + 36 30 700 4761, illetve +36 30 325 3795, e-mailen: megrendeles@dxn.hu , vagy személyesen – Budapesten a Teréz krt. 8. szám alatti DXN központban – is lehetséges. Az intranettel együtt a barna DXN weboldalak is megszűnnek, így vásárlásaid a továbbiakban a https://dxnganodermakave.hu/dxn-shop/ felületen keresztül, vagy a DXN céges weboldalán adhatod le.

Az alábbi videóban bemutatjuk részletesen, hogyan tudsz a jövőben rajtunk keresztül rendeléseket leadni a személyes DXN oldalunkon.

Figyelem!

Amennyiben még soha nem léptél be a DXN e-World felületére, előtte aktiváld magad itt: Első bejelentkezés

Az első bejelentkezést az alábbi videóban mutatjuk be.

Hibaüzenet, első bejelentkezéskor!

Ha több, mint 1 évig nem vásárolt egyetlen DXN terméket sem egy törzsvásárlói kóddal rendelkező tag, akkor a tagsági kódja inaktív állapotba került és az “Invalid login. Distributor is expired.” hibaüzenetet kapja.
Ilyen esetben újra kell aktiválni a tagságát egy min. 100 pont értékű, egy számlán történő vásárlással. Ezt a vásárlást vagy személyesen a DXN Központban (Budapest, Teréz krt. 8), vagy telefonon tudja megoldani a következő telefonszámokon: +36 30 700 4761 vagy +36 30 3253 795.
A vásárlás utáni hónap közepétől újra aktív lesz a státusza, dxn kódja és meg tudja csinálni az első bejelentkezést az eWorldbe itt: https://eworld.dxn2u.com/index.php?r=site/firstlogin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!