DXN vállalatról

A DXN Ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta az MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd’s Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes Ganoderma művelési folyamat megfelel az MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.

A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül 2018-ban az előkelő 15. helyet foglalja el, amellyel Malajziában, ebben kategóriában az elsőnek számít.

Datuk Dr. Lim

A DXN-t – a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott – Datuk’dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban.

Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségre gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a Ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott Ganoderma – vagy más néven – Lingzhi gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

A DXN Marketing a legelső MLM vállalat, amelyik elindította az „Egy Világ – Egy Piac” koncepciót, ami lehetővé teszi bármely országból származó törzsvásárlónak, hogy közvetlenül szponzoráljon új törzsvásárlót helyi vagy nemzetközi szinten. A DXN Malajzia piacvezető MLM
exportőre.

DXN Farm

A DXN saját ültetvényein termeszti (ganoderma, kávé, spirulina, noni, stb.) a termékei összetevőit, melyekből saját gyáraiban állítja elő a késztermékeit, melyek saját nemzetközi törzsvásárlói hálózatán keresztül jutnak el ma már több mint tízmillió családhoz. A DXN a termesztéstől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársai sikerességét.

2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is.

DXN gyógyszerészeti gyár 34.000 négyzetméteren terül el és világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első Ganoderma feldolgozógyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól és a Lloyd’s Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999 szeptemberétől. A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától.

Tőzsdén is ott van a DXN!

A DXN vállalatcsoport részvényeit 2003 óta jegyzik a Kuala Lumpur-i tőzsdén. A tőzsdei jelenlét garantálja az átláthatóságot és a legmagasabb minőségbiztosítási rendszerek alkalmazását. A cég pénzügyi mutatói naprakészen nyilvánosak, az interneten elérhetőek.

Miért a DXN a jó választás?

Egy cég, amely segít az egészség megőrzésében, a pénzügyi függetlenség megteremtésében és a személyes célok elérésében; ezáltal javítva az életminőséget.