Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

DXN web4n – Kimagasló jövedelem internetes munkával

Szívesen dolgoznál kényelmesen otthonról, miközben felépíted saját vállalkozásod?

Mi a DXN web4n?

Ez egy olyan üzleti szisztéma, ami lehetővé teszi bárkinek, hogy pénzt keressen velünk együtt függetlenül attól, hogy milyen készségekkel rendelkezik az online világban.

Kik a tagjai?

A DXN web4n üzleti rendszerben olyan emberek vannak, akik szeretnének hosszú távú, stabil jövedelemre szert tenni, ezért a szisztéma segítségével építik a saját üzletüket. Mindezt teszik szabadon, főnök nélkül, mai modern online eszközökkel.

Mielőtt bemutatnám a DXN web4n üzleti rendszerét, szeretném ha elgondolkoznál azon, hogy

Mennyivel keresel ma kevesebbet, mint ami ahhoz kellene, hogy jól érezd magad?

Mennyi pénz kellene ahhoz, hogy megvedd a saját autódat, lakásodat, hogy ott nyaralj a világban, ahol szeretnél?

Mi lenne az az összeg, amiből egész hónapban megvásárolhatod azt, amire szükséged van?

Ezeket végiggondolva sokszor az álmainkat és igényeinket adjuk lentebb! De vannak olyanok, akik, ezek megvalósításáért új lehetőségeket keresnek.

A mai világ nagy lehetősége az internet és a közösségi média. Az internet ott van minden házban, minden okos telefonon. Az emberek átlagban napi 4 órát töltenek az interneten. A 18-30 év közöttiek 48%-a megnézi a Facebookját rögtön ébredés után. A 2000-es években születettek 96%-a regisztrált valamilyen közösségi hálóra.

Ma trendi online lenni, vásárolni és emberi kapcsolatokat építeni!

Rengeteg üzleti vállalkozás megtalálható a világhálón.

Mi, a több éves tapasztalatainkat alakítottuk át, a mai trendnek megfelelő online módszerekre, melynek lépéseit követve, Te is hosszú távú, stabil jövedelemre tehetsz szert.

Miért jobb ez, mint egy hagyományos munkahely, vagy egy vállalkozás?

A pénzkeresetnek általában 3 formája van:

  1. Egyik a hagyományos munka, amely napi 8 óra, ahol a fizetést meghatározzák egy adott szinten, az iskolai végzettség és tapasztalat alapján. Ha valakinek több pénzre van szüksége, akkor másodállást vállal. Valószínűleg így több pénze lesz, de az élete nem lesz jobb, kevesebb a szabadideje.
  2. A pénzkereset másik módja vállalkozóvá válni. Itt az emberek maguknak dolgoznak, befektetnek, kockáztatnak. Van, akinek sikerül, van, akinek nem! Nagy a kockázat! A befektetést és általában minden folyamatot, az előállítástól az eladásig, a vállalkozónak kell végigvinni. A legtöbb vállalkozás az első pár évben egyáltalán nem termel plusz bevételt, hiszen a befektetett pénzt kell kitermelnie.
  3. Harmadik lehetőség a szabad vállalkozás

A DXN üzletben, mi szabad vállalkozók vagyunk! Olyanok, akiknek a szabadság foka jóval nagyobb, mint az átlag vállalkozóké. Ennek az egyik oka, hogy online dolgozunk, a másik pedig, hogy olyan partnercéggel van együttműködésünk, amely rengeteg terhet levesz a vállunkról. Többek között termékfejlesztés, termékárazás, piackutatás, raktározás, szállítás. Ennek köszönhetően nincs üzleti kockázat és befektetés!

Az egyetlen befektetésed az időd és az energiád!

Bizonyára érdekel téged, hogyan lehet sok pénzt keresni?

Engem mindig nagyon foglalkoztatott, miért van az, hogy aki egy üzletben van, ugyanazt a marketingtervet kapja, minden ugyanaz, mégis

Van, aki sikeres lesz,

Van, aki nem. Miért?

A DXN web4n szisztémát úgy építettük fel, hogy megtanítjuk az embereket arra, konkrétan mit kell tenni ahhoz, hogy sikeresek legyenek!

Mi a DXN web4n üzleti szisztéma lényege?

A DXN web4n szisztémával gyémánt csapatokat építünk olyan emberekből, akiket a világhálón keresztül hívtunk meg, az online marketing segítségével a DXN céghez.

Akik kényelmesen felmennek a saját weboldalukra és megrendelik azt, ami nekik és családjuknak szükségük van.

Lényeg, hogy nem eladókat keresünk!

Nem terméket kell eladni, hanem olyan emberekből építjük fel az üzletet, akik pénzt akarnak keresni. Elfogadják és követik a szisztémát és ezért rendszeresen itt veszik meg azokat a termékeket, amit minden ember használ és egyébként is megvásárolna.

A cél, minél több lojális vásárló, hiszen ha végig gondoljuk, egy ember egyedül soha nem fog annyit vásárolni, mint amennyi terméket 10 ember használ. Tovább megyek, 10 ember soha nem fog annyit vásárolni, mint 100 ember! Ezekre a termékekre mindenkinek folyamatosan szüksége van, de acél nem az eladás! Eladással soha nem fogsz sok pénzt keresni!

De akkor hogyan lesz ebből bevétel?

A partner cégünktől pénzt kapunk vissza a termékforgalom után. Tehát, nem mi adjuk el a terméket, hanem a weboldalra irányítjuk a vásárlókat, pl így:  

Bejelentkezés a vásárláshoz!

Mi szükséges a gyors fejlődéshez, mi kell a sikerhez?

Amikor találkozunk egy lehetőséggel a siker azon múlik, hogy munkának, üzletnek, vagy egyszerűen csak hobbinak tekintjük. A különbség az, hogy a hobbidat akkor csinálod, ha van rá időd és van hozzá kedved, a munkánál erre szánod az idődet tudatosan és akkor is megcsinálod, ha éppen nincs hozzá kedved. Gyorsabb fejlődést akkor fogsz tudni elérni, ha erre a lehetőségre üzletként tekintesz.

Mi átadjuk neked a módszert és az eszközöket!

Megtanítjuk a DXN web4n szisztéma alapjait neked.

Megmutatjuk, honnan jön a pénz!

Megtanítjuk, hogyan tudsz 100 vagy akár 1000 embert, (nyomulás nélkül) meghívni az online marketingünk segítségével és hogyan tudod a leggyorsabb fejlődést elérni!

Mindezekről részletes tájékoztatást kapsz az oktatási anyagunkból.

Folyamatos segítségre és támogatásra számíthatsz a csapatunktól.

Mit tegyél most?

Tarts velünk és kattints az “IGEN, érdekel” gombra!

IGEN, érdekel!

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!