Vélemények a DXN termékekről

Dr. Monostori László

A termékekkel való találkozás egy barátunk révén történt. Ő úgy kommentálta őket, mint a sikeres fogyókúra kiegészítő eszközeit. Az interneten utána olvastam a két gombának, és amit ott találtam, nekem mint orvosnak nagyon meggyőző volt. Több klinikai vizsgálat összefoglalója írt le nagyon jó tapasztalatokat a használatukkal kapcsolatban. Azon kívül, hogy tájékozódtam, ezután saját magamon tesztelni is kezdtem őket.

Vámos Katalin

6 hete ismerkedtem meg a ganodermával. Egészségesnek gondolom magamat,
de a termékről olvasottak, hallottak meggyőztek arról, hogy annak érdekében, hogy egészséges is maradjak, érdemes elkezdeni a ganoderma szedését. Már az első héten, napi 1 GL és 1 RG kapszula szedésénél éreztem a szervezetem reagálását.

Miklós István

Életem első negyven évében csak néhányszor ittam kávét, egyszerűen nem éreztem jól magam tőle… 2009 nyarán egyik barátom megkínált egy ganodermás kávéval, és én udvariasságból elfogadtam. Ennek az lett a következménye, hogy a kávézás napi szertartássá vált, olyan jólesik meginni a kávémat. Nem repdes a szívem, nem lüktet az agyam, és nagyon finom.

Paál Erika

Azt mondják, hogy egy terméket csak úgy lehet ajánlani, ha használjuk és megtapasztaljuk. Szerintem mindenkit a kávé csábít el először, hát minket is. Két hónapja isszuk párommal a kávét, és azt tapasztaltuk, hogy nem kell már bevennie az esti vérnyomás csökkentőjét, a koleszterin szintje lényegesen csökkent, és kevesebb alvásra van szüksége. Saját magam tapasztalata pedig az, hogy már nem kell altatót bevennem ha aludni szeretnék, és a pánik betegségemre szedett gyógyszeremet a felére tudtam csökkenteni. Elég zaklatott éjszakáim szoktak lenni, de ez mára a múlté. Ez csak a kávé, gondoljunk bele!

Dr. Gresz Veronika

2010. január eleje óta szedem a Ganodermát. Először a GL-t kezdtem el, majd a Cordypine-t, RG-t, Cordyceps-et is. A jobb petefészkemben egy rosszindulatú daganatot találtak, amit rögtön megoperáltak. A rosszindulatúság műtét közben derült ki és ennek megfelelően áttértek laparascopiáról laparatomiára, a daganatot eltávolították. A ganoderma hatásának köszönhetően az állapotom nagyon jó, rengeteg energiám van sportoláshoz és szellemi munkához is!

Tóth Lajos

Kedvenc dxn kávém a Lingzhi Coffee 3 az 1-ben EU, Zhi Mocha és a DXN Cream Coffee. Én elsősorban az üzlet miatt csatlakoztam a DXN-hez, de most már – elfogultság nélkül is mondhatom – annyira megkedveltük (az egész család) a termékeket, hogy nem léteznénk nélkülük! A család minden tagja fogyasztja a Ganodermás termékeket, kávét, fogkrémet, szappant, stb… Ma már akkor is megvennénk ezeket a termékeket, ha nem fűződne hozzá anyagi érdekünk!:)

Van egy kedvenc mondás, aminek maximálisan szeretnénk megfelelni.

“Inkább költs most az egészségedre, mint később a betegségedre.”

Milyen pozitív változás tapasztalható a Ganodermás termékek fogyasztása után? Még több hiteles terméktapasztalatot szeretnél? Iratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük zárt oldalunkhoz a hozzáférést. Itt olyan személyek mondják el véleményüket, akik már megtapasztalták a ganoderma gyógygomba jótékony hatásait.