Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!

Mi az MLM valójában?

Mi az MLM valójában?

Amikor új munkatársakat keresel, biztosan Te is belefutsz időnként az embereknél az MLM-el kapcsolatos fenntartásokra, negatív véleményekbe, téves elképzelésekbe, stb. A Danubius rádióban néhány éve készítettek Dévényi Lászlóval egy interjút az MLM-ről. Az interjú kb. 1 órásra sikerült. Az interjúra összekészítették az összes létező negatív ellenvetést az MLM-ről. Egy igencsak szaftos, lehúzós interjú sülhetett volna ki belőle. De nem ez lett belőle. Az interjú pozitívra sikerült.

Az MLM-ről számtalan pozitív vélemény és negatív ellenvélemény létezik.
Vannak, akik esküsznek az MLM-re, és vannak, akik csak egy újabb átverésnek gondolják.

Hallgassa meg ezt az interjút, ami a Danubius rádióban készült Dévényi Lászlóval az MLM Akadémia Képzési Központ alapítójával!
László 17 év sikeres MLM tapasztalattal a háta mögött, Európa több országában, több mint 140 MLM céget és annak működését tanulmányozta behatóan.

A vele készített interjú során megmutatja az MLM előnyeit és hátrányait.

“Nagyon sok a félreértés a network marketinggel kapcsolatban.

Sajnos sok cég használta csalásra ezt az üzleti modellt, és emiatt sok félreértés keletkezett. Sok a „jogos” előítélet és sok a negatív tapasztalat.

Gyakran tapasztalható, hogy üzletépítők amatőr módon, fél-információkkal, tudatlanul vagy akár szándékosan, másokat félrevezetve – a network marketing égisze alatt – görcsösen próbálnak eredményeket elérni.

Itt az ideje, hogy a tényekről beszéljünk a network marketinggel kapcsolatban és megmutassuk egy másik nézőpontból is ezt az üzleti modellt, hogy akiket korrekt céggel, korrekt termékkel vagy szolgáltatással keresnek meg, azok helyesen tudjanak dönteni.

Eleged van a fénylő arcú, közhelygyáros, mókusvakító mellébeszélésekből? Eleged van a nyomulós, amatőr MLM-esek trükkjeiből? Szeretnéd megadni magadnak az esélyt, hogy egyszer s mindenkorra tisztán láss az MLM üzlettel kapcsolatban? Nyomulás nélkül, tényszerűen.” írja Kócsó László akinek a napokban jelent meg új könyve: “10 tény az MLM-ről, amit érdemes tudnod, mielőtt döntesz” címmel.

Kócsó László több mint 10 éve foglalkozik hálózatépítéssel. Három földrész huszonöt országában tartott network marketinggel kapcsolatos elő­adásokat. Az általa képviselt cég 25 éves történetében ő érte el leggyorsabban a legmagasabb karrierszintet. E könyv írásának pillanatában több mint l00 ezer fős hálózata van szerte a világon.

A könyv megrendelhető a Libri , Líra könyvesboltokban.

Szívesen dolgoznál kényelmesen otthonról, miközben felépíted saját vállalkozásod?

Tarts velünk és kattints az “IGEN, érdekel” gombra!

IGEN, érdekel!

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!