Online hálózatépítés az ismerősök zaklatása nélkül

Online hálózatépítés

Az MLM számomra nem volt idegen, régóta tudom, hogy ez egy átlagon felüli lehetőség hétköznapi embereknek. Ha egy hagyományos vállalkozás indításán törjük a fejünket, akkor a pénztárcánkat is erősen ki kell nyitni. Az MLM-nek pedig pont ez a nagy előnye, hogy minimális befektetéssel tudod elindítani a vállalkozásod és a jövedelmednek csak te szabhatsz határt. Azonban a hagyományos hálózatépítéstől mindig is a hideg rázott. El sem tudtam volna képzelni, hogy az ismerőseimet zaklassam vagy feláldozzam emiatt a baráti kapcsolataimat.

Online hálózatépítés

A legfontosabb kérdés tehát az volt, hogy hogyan tudok saját magam és a családom számára úgy kiépíteni egy második jövedelemforrást, hogy nem kell kimozdulnom az otthonomból és senkit nem kell zaklatnom semmivel. Egy valódi otthon végezhető munkalehetőség után kutattam.

Amikor MLM céget választottam, csak termékértékesítés jöhetett szóba, tehát a fizess be X ezer forintot a semmiért, termék nélkül, nálam ez szóba sem jöhetett! Folyamatosan tapasztalom, hogy ahol nincs termék, arra a cégre biztos CSŐD vár.

DXN Lingzhi Coffee 3 in 1Fontos tényező volt számomra, hogy valódi eladható – jó minőségű és egészséges – termék legyen, melyet el tudok adni Magyarországon és külföldön egyaránt. Megvizsgáltam, hogy a cég mióta van jelen a világon és Magyarországon. A nemzetközi jelenlét nagyon fontos, hiszen az igazán jó MLM cégek sok országban működnek. Nem akartam 2-3 éve működő céget választani, melynek nincs múltja. Ezután megnéztem, hogy a cég hivatalosan be van-e jegyezve Magyarországon. Van-e neki magyarországi ügyfélszolgálata, ahová be tudok menni és kezembe vehetem a terméket. Nem utolsó szempont volt még az is, hogy a cég saját gyártású termékeit értékesítsem! Ezekhez az információkhoz ma már nagyon gyorsan hozzá lehet jutni az interneten, ezért belevetettem magam és elkezdtem kutakodni, keresni azt az üzleti lehetőséget, amely a fenti elvárásaimnak megfelel majd.

Online hálózatépítés

Értékesítés szempontjából is vizsgáltam a cégeket, mert nem akartam hagyományos offline MLM módszereket alkalmazni. Soha nem szerettem házalni és nyomulni, régen látott ismerősöket, osztálytársakat, idegen embereket hívogatni! Felmerült bennem a kérdés, hogyan tudnám ezeket a termékeket az internet segítségével eladni? Elkezdtem webáruházban, olyan webes felületekben gondolkodni, ahol az érdeklődők meg tudják vásárolni tőlem a termékeket. Mindent az interneten akartam lebonyolítani, és nem akartam még a házhozszállítással sem foglalkozni. Összeállt a kép és az elképzelés, hogy én egy online vállalkozást szeretnék, azaz egy online mlm-es céget keresek.

Nem voltam biztos benne, hogy találok ilyet, az elvárásaimnak megfelelő mlm céget. Végül egy ismerősömön keresztül rábukkantam a DXN cégre, amely első hallásra semmit nem mondott.

dxn regisztracios csomagok

Ma már elmondhatom, hogy megtaláltam a számomra legmegfelelőbb mlm-es céget és üzleti lehetőséget, akkor dolgozom, amikor akarok, és annyit amennyit szeretnék.

Nézzük meg, hogy miben más a DXN által kínált online hálózatépítés, mint a hagyomány MLM?

Hagyományos MLM

Online hálózatépítésA címlista írás úgy zajlik, hogy leülsz és összeírod az összes ismerősödet, aki csak az eszedbe jut. Mindegy, hogy milyen régen beszéltél vele, írd fel a listára és próbáld valahogy megszerezni a telefonszámát, hogy majd fel tudd hívni. Ezzel az a gond, hogy az ismerősök egy idő után elfogynak és ha addig nem sikerült elindulni, már nem is fogsz tudni sikereket elérni. Megrekedsz és még az ismerőseid is megharagszanak rád, amiért be akartad őket szervezni valahová.

Ha sikerült összeírnod az ismerőseidet, kezdődhet a telefonálás. A telefonálás célja, hogy meghívd őket egy üzleti bemutatóra, aminek reményében majd csatlakoznak hozzád. Ezzel az a baj, hogy mindenkit kiráz a hideg, ha egy ismerőse úgy kezdi, hogy “Találkoztam egy fantasztikus lehetőséggel és éppen rád gondoltam.”
A másik, hogy rohanó világban élünk és nem szeretünk időt vesztegetni olyan dolgokra, ami nem érdekel minket.
Ha pedig az ismerőseinket keressük meg az ajánlatunkkal, nem tudhatjuk, hogy a telefon másik végén lévő személy milyen élethelyzetben van. Szeretne-e egyáltalán változtatni az anyagi helyzetén, nyitott-e egy új lehetőségre. Így pedig borzasztó sok “nem-el” kell majd szembenéznie a hálózatépítőnek.

Tegyük fel, hogy ügyes és kitartó vagy és sikerült meghívnod pár ismerősödet a bemutatóra. A nagy MLM-es guruk azt tanítják, hogy tarts hetente 5, havonta 20 üzleti bemutatót és akkor garantált a sikered.
Mennyi idődet fogja ez felemészteni?
Ráadásul nem olyan egyszerű egy komplett üzleti tervet bemutatni valakinek, főleg ha kezdő hálózatépítő vagy.

Online MLM

Online hálózatépítés

A listaépítés online marketing eszközökkel történik, ami azt jelenti, hogy egyetlen ismerősödet sem kell zaklatnod, sőt meg sem kell nekik említened, hogy mivel foglalkozol.  Az automata rendszereknek köszönhetően a címlistád folyamatosan bővülni fog, ráadásul olyan személyekkel, akik maguktól jelentkeztek az üzleti ajánlatra. Ezekkel az online eszközökkel teljesen megfordul a csapatépítés iránya. Nem neked kell győzködnöd az ismerőseid, hanem olyan emberekkel dolgozhatsz együtt, akik maguk tették fel a kezüket, mert jelentkeztek nálad, online rendszereden keresztül.

Az üzleti bemutató megtartása sem a te feladatod, ezt is az online rendszeren végezzük, amivel szintén rengeteg időt spórolhatsz meg magadnak. Amíg az érdeklődő megnézi az üzleti ajánlatot, addig azt az időt arra fordíthatod, amire csak akarod. A családoddal lehetsz, a hobbidnak hódolhatsz, vagy bármi mást csinálhatsz, amihez csak kedved van. Az online marketing rendszereknek köszönhetően a másolódás is sokkal könnyebb, hiszen profi és hiteles szakemberek mutatják be az üzletet. Neked csak annyit kell megtanítanod az új belépődnek, hogy ezeket az eszközöket hogyan használja hatékonyan. Ezek a rendszerek a nap 24 órájában neked dolgoznak, tehát ha a jelöltednek éjjel van ideje megnézni a videókat amikor te alszol, ez akkor is lehetséges. ?

100 %-ban otthonról végezhető, hiszen nem kell menned sehová, nem kell bemutatókat tartanod és nem kell házalnod sem a termékekkel.

  • Utálod a házalást? igen
  • Úgy érzed, nem tudsz eladni? igen
  • Ki nem állhatod a tapsikolós tömegrendezvényeket? igen
  • A hátad borsózik a nyomulós eladási technikáktól? igen
  • Nem akarod ismerőseidet, rokonaidat különböző trükkökkel termékbemutatókra meghívni, hogy utána megharagudjanak rád? igen
  • Szeretnél anyagilag független lenni és ezért hajlandó vagy keményen, de kényelmesen otthonról dolgozni? igen
  • Nincs befektetni való pénzed, hogy saját vállalkozást indíts, vagy épp a saját vállalkozásod mókuskerekéből szeretnél kiszállni? igen

Ha a válaszod a fenti kérdések többségére igen, az online hálózatépítést NEKED találták ki! Ha te is régóta keresed a valódi online MLM lehetőségét, akkor csatlakozz a csapatunkhoz! Nem fogod megbánni! ?

Csatlakozni akarok!

2 thoughts on “Online hálózatépítés az ismerősök zaklatása nélkül

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!