Ismerj meg minket!

„Nem azt nézzük, hogy hol vagyunk, hanem, hogy hova akarunk eljutni.”

Tóth Lajos

Én történetem:

1999-ben kezdődött, ekkor ismerkedtem meg az első MLM-es céggel, melynek tagja egészen 2011-ig voltam. Igen, csak VOLTAM, mert 2012. januárban váltanom kellett egy még jobban kidolgozott online hálózatépítési rendszerhez, a DXN vállalathoz. Az első 12 éves hálózatépítésemben az online módszert hiányoltam, második nekifutásra már biztosra akartam menni és nem akartam hibázni!

Miért döntöttem a DXN mellett?

Elmondom, hogy én miért a DXN mellett döntöttem és miért ajánlom neked is ezt a lehetőséget. Amikor MLM céget választottam, csak termékértékesítés jöhetett szóba, tehát a fizess be X ezer forintot a semmiért, termék nélkül, nálam ez szóba sem jöhetett! Folyamatosan tapasztalom, hogy ahol nincs termék, arra a cégre biztos CSŐD vár. Fontos tényező volt számomra, hogy valódi eladható – jó minőségű és egészséges – termék legyen, melyet el tudok adni Magyarországon és külföldön egyaránt. Megvizsgáltam, hogy a cég mióta van jelen a világon és Magyarországon. A nemzetközi jelenlét nagyon fontos, hiszen az igazán jó MLM cégek sok országban működnek. Nem akartam 2-3 éve működő céget választani, melynek nincs múltja. Ezután megnéztem, hogy a cég hivatalosan be van-e jegyezve Magyarországon. Van-e neki magyarországi ügyfélszolgálata, ahová be tudok menni és kezembe vehetem a terméket. Nem utolsó szempont volt még az is, hogy a cég saját gyártású termékeit értékesítsem! Ezekhez az információkhoz ma már nagyon gyorsan hozzá lehet jutni az interneten, ezért belevetettem magam és elkezdtem kutakodni, keresni azt az üzleti lehetőséget, amely a fenti elvárásaimnak megfelel majd.

Online mlm-es céget kerestem…

Értékesítés szempontjából is vizsgáltam a cégeket, mert nem akartam hagyományos offline MLM módszereket alkalmazni. Soha nem szerettem házalni és nyomulni, régen látott ismerősöket, osztálytársakat, idegen embereket hívogatni! Felmerült bennem a kérdés, hogyan tudnám ezeket a termékeket az internet segítségével eladni? Elkezdtem webáruházban, olyan webes felületekben gondolkodni, ahol az érdeklődők meg tudják vásárolni tőlem a termékeket. Mindent az interneten akartam lebonyolítani, és nem akartam még a házhozszállítással sem foglalkozni. Összeállt a kép és az elképzelés, hogy én egy online vállalkozást szeretnék, azaz egy online mlm-es céget keresek.

Nem voltam biztos benne, hogy találok ilyet, az elvárásaimnak megfelelő mlm céget. Végül egy ismerősömön keresztül rábukkantam a DXN cégre, amely első hallásra semmit nem mondott. A cég magyarországi vezetőjére Kócsó Lászlóra figyeltem fel, aki egy olyan internetes, online mlm rendszert dolgozott ki, amely egyedülálló a világon, teljes mértékben nélkülözi a hagyományos, „becserkésző” módszerek alkalmazását. 12 nyelvű webiroda és webáruház segítségével a világ bármelyik pontjáról egy számítógép segítségével irányíthatom DXN vállalkozásom.

Elmondhatom, hogy megtaláltam a számomra legmegfelelőbb mlm-es céget és üzleti lehetőséget, akkor dolgozom, amikor akarok, és annyit amennyit szeretnék.

Termék vagy üzlet?

Én elsősorban az üzlet miatt csatlakoztam a DXN-hez, de most már – elfogultság nélkül és családom nevében is mondhatom – annyira megkedveltük a termékeket, hogy nem léteznénk nélkülük! A család minden tagja fogyasztja és használja a termékeket: kávét, kakaót, fogkrémet, szappant és ma már akkor is megvennénk, ha nem fűződne hozzá anyagi érdekünk! A DXN Ganoderma tartalmú termékei javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét és támogatja az immunrendszert!

Van egy kedvenc mondás, aminek maximálisan szeretnénk megfelelni.

„Inkább költs most az egészségedre, mint később a betegségedre.”

Tóth Lajos

Miért engem válassz?

Mert a DXN online értékesítésben sikeres vagyok. Ha neked sokkal szimpatikusabb ez a formája a hálózatépítésnek, akkor ebben tudok neked segíteni. Megmutatom, hogyan lehet felépíteni nulláról egy sikeres DXN üzleti vállalkozást!

Ha bármilyen kérdés felmerült benned a DXN termékekkel vagy az üzleti lehetőséggel kapcsolatban, -és még nem vagy regisztrált törzsvásárló- keress bátran elérhetőségeimen! Ha már regisztrált DXN tag vagy, akkor a szponzorodat kell keresned!

Érdekel ez a lehetőség?

Szeretnél Te is csapatunk tagja lenni?

Regisztrációs vásárlás