Ismerj meg minket!

“Nem azt nézzük, hogy hol vagyunk, hanem, hogy hova akarunk eljutni.”

„Akkor nézd meg a bankszámládat, amikor megkapod az ezredik NEM-et, azaz visszautasítást!”

Lajos:

Ezt egy MLM-es előadáson hallottam és azóta is a fülembe cseng, ugyanis online hálózatépítőként messze nem kaptam 1000 NEM-et! 2012-ben csatlakoztam a DXN-hez és azóta 100% online módszerekkel építem az üzletem. Nekem ez így tökéletesen megfelel, hiszen nagyon ritkán, sőt egyáltalán nem kapok elutasítást, NEM-eket!

Az elmúlt 9 évben az online üzletépítés sok mindenre megtanított bennünket. Az első években óriási lendülettel és naiv lelkesedéssel indultunk neki, majd sorban kaptuk a pofonokat, amíg technikai kiütéssel padlóra nem kerültünk. Van, aki innen soha nem áll fel, és van, aki felfogja: az élet teljesen más, mint amire ő számított.
Mi igyekeztünk mindig felállni és kerestük a legjobb lehetőségeket!
Nemzetközivé duzzadt hálózatunkban, jelenleg 93 országból vannak munkatársaink.
Nagyszerű egy olyan üzlettel foglalkozni, amely emberek ezreit segíti a világon egészséghez, ápoltsághoz, extra jövedelemhez. Egy minőségibb, egészségesebb életet élhetünk. Ugyan az anyagi függetlenséghez még számos lépést kell megtennünk, de az előttünk járó szponzorvonalunk jó példát mutatnak számunkra. Az elmúlt 9 évben számos nehézséggel kellett megküzdenünk, többször tűnt úgy, hogy nincs kiút. Aztán lett, csak meg kellett találni. Tudom, nem csupán mi vagyunk ezzel így! De higgyétek el, megéri kitartani…

Én történetem...

A lehetőségeket mi magunknak teremtjük meg!

Aki csodára vagy a szerencsére vár, valószínűleg élete végéig egyhelyben fog ücsörögni. Mi nem hiszünk a szerencsében, sem a sorsban, és nem hiszünk a véletlenekben.

Abban hiszünk, hogy minden ember maga irányítja a saját életét.

Köszönet azoknak, akik a legnehezebb helyzetekben is kitartottak mellettünk, akik megértették nehéz döntéseink szükségességét. Köszönet Munkatársainknak! Tudom, sokan kemény munkát végeznek nap mint nap a céljaik felé vezető úton.

Mert már ők is tudják: megéri kitartani!

Tóth Lajos és Tóthné Sipos Andrea (ESD)

Eredményeink számokban, és hányan gondolták úgy, hogy velünk tartanak

Amennyiben kedvet érzel ehhez a kötetlen munkához, és felkeltettük érdeklődésed és úgy döntesz, hogy csatlakozni kívánsz hozzánk, úgy minden segítséget megkapsz tőlünk, hogy sikeres legyél a DXN online üzletben! Jelen esetben mi leszünk a Te szponzorod!

Eddig, aki üzletépítőként közvetlenül hozzánk csatlakozott, azok hálásak nekünk, mert szponzorálásunkkal mindenki elérte a Star Agent, ill. ennél magasabb gyémánt szintet. Célunk, hogy csapatunkban minden aktív munkatársunkat Star Diamond, azaz Gyémánt szintre emeljük!

93

ORSZÁGBÓL
VANNAK MUNKATÁRSAINK

7860

FŐS NEMZETKÖZI
CSAPAT

5

Star Ruby (SR)
vezető

4

Star Diamond
GYÉMÁNT VEZETŐ
Tóth Lajos

Én történetem:

1999-ben kezdődött, ekkor ismerkedtem meg az első MLM-es céggel, melynek tagja egészen 2011-ig voltam. Igen, csak VOLTAM, mert 2012. januárban váltanom kellett egy még jobban kidolgozott online hálózatépítési rendszerhez, a DXN vállalathoz. Az első 12 éves hálózatépítésemben az online módszert hiányoltam, második nekifutásra már biztosra akartam menni és nem akartam hibázni!

Miért döntöttem a DXN mellett?

Elmondom, hogy én miért a DXN mellett döntöttem és miért ajánlom neked is ezt a lehetőséget. Amikor MLM céget választottam, csak termékértékesítés jöhetett szóba, tehát a fizess be X ezer forintot a semmiért, termék nélkül, nálam ez szóba sem jöhetett! Folyamatosan tapasztalom, hogy ahol nincs termék, arra a cégre biztos CSŐD vár. Fontos tényező volt számomra, hogy valódi eladható – jó minőségű és egészséges – termék legyen, melyet el tudok adni Magyarországon és külföldön egyaránt. Megvizsgáltam, hogy a cég mióta van jelen a világon és Magyarországon. A nemzetközi jelenlét nagyon fontos, hiszen az igazán jó MLM cégek sok országban működnek. Nem akartam 2-3 éve működő céget választani, melynek nincs múltja. Ezután megnéztem, hogy a cég hivatalosan be van-e jegyezve Magyarországon. Van-e neki magyarországi ügyfélszolgálata, ahová be tudok menni és kezembe vehetem a terméket. Nem utolsó szempont volt még az is, hogy a cég saját gyártású termékeit értékesítsem! Ezekhez az információkhoz ma már nagyon gyorsan hozzá lehet jutni az interneten, ezért belevetettem magam és elkezdtem kutakodni, keresni azt az üzleti lehetőséget, amely a fenti elvárásaimnak megfelel majd.

Online mlm-es céget kerestem…

Értékesítés szempontjából is vizsgáltam a cégeket, mert nem akartam hagyományos offline MLM módszereket alkalmazni. Soha nem szerettem házalni és nyomulni, régen látott ismerősöket, osztálytársakat, idegen embereket hívogatni! Felmerült bennem a kérdés, hogyan tudnám ezeket a termékeket az internet segítségével eladni? Elkezdtem webáruházban, olyan webes felületekben gondolkodni, ahol az érdeklődők meg tudják vásárolni tőlem a termékeket. Mindent az interneten akartam lebonyolítani, és nem akartam még a házhozszállítással sem foglalkozni. Összeállt a kép és az elképzelés, hogy én egy online vállalkozást szeretnék, azaz egy online mlm-es céget keresek.

Nem voltam biztos benne, hogy találok ilyet, az elvárásaimnak megfelelő mlm céget. Végül egy ismerősömön keresztül rábukkantam a DXN cégre, amely első hallásra semmit nem mondott. A cég magyarországi vezetőjére Kócsó Lászlóra figyeltem fel, aki egy olyan internetes, online mlm rendszert dolgozott ki, amely egyedülálló a világon, teljes mértékben nélkülözi a hagyományos, “becserkésző” módszerek alkalmazását. 12 nyelvű webiroda és webáruház segítségével a világ bármelyik pontjáról egy számítógép segítségével irányíthatom DXN vállalkozásom.

Elmondhatom, hogy megtaláltam a számomra legmegfelelőbb mlm-es céget és üzleti lehetőséget, akkor dolgozom, amikor akarok, és annyit amennyit szeretnék.

Termék vagy üzlet?

Én elsősorban az üzlet miatt csatlakoztam a DXN-hez, de most már – elfogultság nélkül és családom nevében is mondhatom – annyira megkedveltük a termékeket, hogy nem léteznénk nélkülük! A család minden tagja fogyasztja és használja a termékeket: kávét, kakaót, fogkrémet, szappant és ma már akkor is megvennénk, ha nem fűződne hozzá anyagi érdekünk! A DXN Ganoderma tartalmú termékei javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét és támogatja az immunrendszert!

Van egy kedvenc mondás, aminek maximálisan szeretnénk megfelelni.

“Inkább költs most az egészségedre, mint később a betegségedre.”

Tóth Lajos

Miért engem válassz?

Mert a DXN online értékesítésben sikeres vagyok. Ha neked sokkal szimpatikusabb ez a formája a hálózatépítésnek, akkor ebben tudok neked segíteni. Megmutatom, hogyan lehet felépíteni nulláról egy sikeres DXN üzleti vállalkozást!

Ha bármilyen kérdés felmerült benned a DXN termékekkel vagy az üzleti lehetőséggel kapcsolatban, -és még nem vagy regisztrált törzsvásárló- keress bátran elérhetőségeimen! Ha már regisztrált DXN tag vagy, akkor a szponzorodat kell keresned!

Érdekel ez a lehetőség?

Szeretnél Te is csapatunk tagja lenni?

Regisztrációs vásárlás