Miért pont a DXN?

DXN ganoderma kávé

Anyagi függetlenség és otthoni munkavégzés?

 • Szeretnél jobban élni?
 • Szeretnél segíteni másoknak, hogy egészségesebben éljenek?
 • Szeretnél akár otthonról dolgozni?
 • Szeretnél több pénzt keresni és elérni az anyagi függetlenséget?
 • Szeretnéd azt csinálni, amit igazán szeretsz, akkor amikor szeretnéd?

Mivel foglalkozom?

A DXN cég független hálózatépítője vagyok, segítek az embereknek hogy elindíthassák saját DXN kávé üzletüket, és ezzel megvalósíthassák azokat a célokat, amiket kitűztek maguk elé. Célom, hogy elérjem az anyagi függetlenséget, és ebben segítsem azokat, akik hasonlóan gondolkoznak, mint én.
Elsőként én is a termékeket ismertem meg, a kávé lett a kedvencem. Idővel – ahogy láttam a környezetemben is, hogy a termékek működnek, különböző problémákon segítettek – átnéztem az üzleti lehetőséget is, és érdemesnek láttam, hogy komolyabban elkezdjek vele foglalkozni.

A DXN egy stabilan működő malajziai cég. 1993-ban indult és 2009 óta működik Magyarországon. Jelenleg a világ első számú és legnagyobb Ganoderma termelő vállalata.

A cég legnépszerűbb és legnagyobb forgalmat bonyolító terméke a Ganoderma gyógygombát tartalmazó kávé. A Ganodermát már több ezer éve használják, és a keleti kultúrákban a gyógynövények királyának is hívják.

Mire jó a Ganoderma?

 • segíti a szervezeted ellenálló képességét növelni nap, mint nap
 • segít a leromlott egészségi állapotú betegek gyógyulásában,
 • tumorellenes, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében
 • májvédő,
 • kemo- és radiopreventív,
 • fekély ellenes,
 • vírusellenes,
 • magas vérnyomás ellenes,
 • koleszterin- és trigliceridszint-csökkentő,
 • vérrögképződést gátló,
 • antidiabetikus,
 • antioxidáns hatású

Hogyan jön a képbe a kávé?

Egy egyszerű, de briliáns ötlet pattant ki Dr. Lim, a DXN alapítójának fejéből. Hogyan érhetjük el, hogy az emberek rendszeresen bevigyék a szervezetükbe az egészségük megőrzéséhez szükséges Ganodermát? Keverjük össze azzal az élvezeti cikkel, amiről az emberek nem feledkeznek meg, és amit a felnőtt lakosság 83%-a rendszeresen fogyaszt: a kávéval.

Hogyan lesz ebből pénz?

Biztosan neked is van kedvenc fodrászod, esetleg egy autószerelő akihez rendszeresen visszajársz, mert minőségi munkát végez. Abban is biztos vagyok, hogy vásároltál már olyan terméket életedben, amivel annyira meg voltál elégedve, hogy ajánlottad ismerőseidnek, barátaidnak is.

A DXN-nel sem bonyolultabb a történet, ráadásul pénzt is kereshetsz az ajánlásokkal. Próbáld ki a termékeket, és ha tetszenek, ha hasznosnak találtad őket, egyszerűen csak mutasd meg családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek. Meséld el, hogy miért használod ezeket a termékeket. Ha az ismerőseid vásárolni kezdenek, a forgalmukból részesedést fizet neked a cég.

Nem pilótajáték, nem piramisjáték. A jutalék csak és kizárólag forgalom alapján kerül megállapításra. Valódi, minden nap használható, egészséges és egészséget javító termékekkel foglalkozunk, melyekre az embereknek szükségük van.

Hogyan lehet ebből még több pénz?

Ha ismerőseidnek tetszenek a termékek, becsatlakozhatnak a csapatodba, egy egyszeri regisztrációval, amely egy életre szól. Regisztrációt követően jogosulttá válnak 25% kedvezményre a termékek árából, Te pedig az általuk generált forgalom után járó jutalékra.

Segíts nekik olyan embereket találni, akiket szintén érdekelhet ez a lehetőség és a termékek. Tanítsd meg őket, hogy ők hogyan taníthatják meg a csapatukat további embereket találni.

Segítek neked abban, hogy mielőbb elindulhass az anyagi függetlenség felé, és sikeres lehess!

Hogyan?

 • Ingyenes oktatási anyagokkal, videókkal magyar nyelven
 • Ingyenes és jelenleg már 11 európai nyelven elérhető weboldallal, mely tájékoztatja érdeklődőidet a termékekről és az üzleti lehetőségről (a világ bármely országában lehetnek csapattársaid és bevételed)
 • Előre elkészített bemutató videókkal, melyeket továbbküldhetsz ismerőseidnek
 • Hetente webkonferenciákkal, melyeket otthonról, kényelmesen követhetsz
 • Nagyszerű csapattal, mely bármikor segítségedre siet, ha elakadnál

Ha gyorsan szeretnél pénzhez jutni, idő és energia befektetés nélkül, akkor ez a weboldal nem neked szól. Az interneten rengeteg kamu és MLM-nek beállított pilótajáték hirdeti magát, és csábít pénzköltésre, hatalmas nyereségeket ígérve néhány hét alatt, általában munka nélkül. A klasszikus és elismert MLM üzleti model nem erről szól. Valós és hasznos termékek forgalmából jutunk bevételhez, nem emberek “beszervezéséből”. Az elérhető bevételek mennyiségét az elvégzett munka mennyisége, de leginkább minősége határozza meg. Ebben tudok neked segíteni tapasztalataimmal, és a fenti eszközökkel.

Mi az, amit nem szeretek

Mindig is tudtam, hogy az MLM nagyszerű lehetőség arra, hogy jelenlegi munkám mellett kiegészítő jövedelemhez jussak. Azt is tudtam, hogy az MLM cégek által forgalmazott termékek szinte mindegyike kiváló minőségű, hasznos termékek. Próbálkoztam nem egy céggel, kisebb-nagyobb eredménnyel, de valahogy egyik sem volt az igazi.
Nem szerettem, hogy hó végén a szponzorom telefonon hívogatott, hogy teljesítettem-e a havi elvárásokat, amik rendszerint vásárlásokat, pénzköltést jelentett. Nem szerettem, hogy névlista alapján “zaklatnom” kellett az ismerőseimet, hogy már megint tudok egy tuti bizniszt… Nem szerettem, hogy ha épp egy hónapban másra kellett a pénz, és nem vásároltam meg a kötelező mennyiséget, elúszott a munkám… Nem szerettem, hogy nem éreztem jól magam az üzletben, hanem idővel nyűgnek tűnt az egész.

Anyagi függetlenség, otthoni munkavégzés

Ezért is döntöttem a DXN mellett miután kellően megismertem a termékeket, és az üzleti lehetőséget. Nincs nyomulás, nincs kötelező vásárlás, nincs teljesítménykényszer. Ha nem akarsz dolgozni, nem dolgozol. Ha nincs pénzed vásárolni épp, nem vásárolsz. Nem vagy belekényszerítve semmi olyanba, amihez nincs kedved, vagy anyagi háttered.

Ugye, hogy ez így szimpatikus?

Van még 30 másodperced erre a videóra?

A termékkínálatot ide kattintva tekintheted meg.

Hozd meg a helyes döntést! Kattints ide a folytatáshoz!

Az anyagi függetlenség elérése nem mindig könnyű, de nem lehetetlen, itt az idő, hogy tegyél érte!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!