DXN RG 30 ganoderma kapszula

Fogyasztó ár:7105Ft ASP* Törzsvásárlói ár:5 550Ft

Vásárolj ASP törzsvásárlói áron online. Regisztráció után 22%-kal olcsóbban juthatsz hozzá minden DXN termékhez!

  • A vásárlók tetszésük szerint állíthatják össze az ASP csomagot bármilyen megkötés nélkül, az általuk preferált, tetszőleges DXN termékekből.
  • Egy ASP csomagnak el kell érnie a 100 PV pontértéket, viszont felső határa nincs. (Az árlistában megtalálod a termékek pontértékét.)
  • Minden csomag értéke a vásárlástól számított három éven belül 100%-ban levásárolható 10% kedvezményenként a törzsvásárlói áron felül.
  • A régi ( már korábban regisztrált) DXN tagok is vásárolhatnak ASP csomagot (minden DXN kódra egyet).
  • Érdemes jól átgondolni az ASP csomag értékét, mivel csak egyszer lehet megvásárolni és szert tenni erre a kedvezményre.
  • Minél nagyobb a csomag, annál nagyobb a levásárolható kedvezmény mértéke.
  • A legnagyobb előny pedig az, hogy élvezheted a DXN termékek fogyasztásával járó előnyöket, kedvezőbb áron.

Az „RG” a „Reishi Gano” rövidítése, kiemelve a termék elsődleges összetevőjét, amely a Ganoderma lucidum gomba, közismert nevén reishi vagy lingzhi.


Az RG-30 egyfajta gyógygomba, amelyet általában „Reishi”-nek vagy „Lingzhi-nek” neveznek.

Az RG-30 a Ganoderma lucidum kiváló minőségű kivonata. Ez a DXN egyik zászlóshajója.

Organikus módszerekkel termesztik, biztosítva, hogy a gombák mentesek legyenek az ártalmas peszticidektől és vegyszerektől.

Gazdag bioaktív vegyületekben, köztük poliszacharidokban, triterpénekben és antioxidánsokban Ezekről a vegyületekről úgy gondolják, hogy hozzájárulnak különféle egészségjavító tulajdonságaikhoz.

RG-30 Támogatja az immunrendszert azáltal, hogy elősegíti a szervezet természetes védekező mechanizmusainak erősítését.

Segítsen a szervezetnek alkalmazkodni a stresszhez, és javítsa az általános jólétet.

Támogatja és fokozza a szervezet természetes védekező mechanizmusait, és elősegíti az általános jólétet.

RG-30 Csökkenti a stresszt és a szorongást.

Az RG-30 jó antioxidáns- és tápanyagforrás.

Javítsa energiaszintjét és alvásminőségét.


Az RG-30 egy figyelemre méltó egészségügyi kiegészítő, amely számos előnnyel jár az általános jó közérzet érdekében. Ez a természetes készítmény a kivételes gyógyászati ​​tulajdonságairól híres Ganoderma lucidum gombából származik.

Az RG-30 erősíti az immunrendszert, erősebbé és hatékonyabbá teszi a szervezet védelmét a betegségek és fertőzések ellen.

Az RG-30-ban található Ganoderma lucidum gazdag antioxidánsokban, amelyek leküzdik a káros szabad gyököket, védik a sejteket az oxidatív stressztől és csökkentik a krónikus betegségek kockázatát.

Az RG-30 erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, amely segíthet enyhíteni a gyulladással összefüggő állapotokat, például ízületi gyulladást, allergiát és légúti problémákat.

Az RG-30 rendszeres fogyasztása támogatja a szív egészségét a vérnyomás szabályozásával, a koleszterinszint csökkentésével és a vérkeringés javításával.

Az RG-30 revitalizálja a testet, javítja az állóképességet és az állóképességet, lehetővé téve az egyének számára, hogy megnövelt lendülettel vegyenek részt a napi tevékenységekben.

Az RG-30 adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, segíti a szervezetet a stresszhez való alkalmazkodásban és annak kezelésében.

A Ganoderma lucidum gomba a méreganyagok eltávolításával és a májműködés serkentésével segíti a szervezet méregtelenítését.

Az RG-30 értékes egészség-kiegészítő. Természetes összetétele és számos egészségügyi előnye kiváló választássá teszi a közérzetük javítására törekvők számára.

Termékleírás és további információk
error: Content is protected !!