Inaktív DXN tag aktiválása!

A napokban megkerestek az alábbi kérdéssel:
„Van egy regisztrált fogyasztóm, aki évek óta nem vásárolt, inaktív, de újra szeretné activálni a kódját. Azt tudom, hogy az első vásárlását telefonon kell leadnia, de van-e vásárlási limit? Kap jutalékot, ha megvan a 100 pontja?”
Igen, kap jutalékot ha 100 pontért ad le megrendelést! Leírom akkor bővebben is ezt a részét, hogy mindenki képben legyen.
A DXN tagoknak rendszeresen termékeket kell rendelniük, hogy aktív státuszban maradjanak és hozzáférjenek a DXN e-World felülethez. Ha egy tag egy éven keresztül nem rendelt terméket, akkor inaktív státuszba kerül, és elveszíti az e-World felülethez való hozzáférését. Az inaktív státuszú tagoknak van azonban lehetőségük az aktiválásra.
Az aktiváláshoz egy 100 pontos rendelést kell teljesíteniük. Ez azt jelenti, hogy a tagnak olyan termékeket kell rendelnie, amelyek összpontszáma eléri a 100 pontot. Ez a rendelés újraaktiválja a tagot, és visszakerül az aktív státuszba. Az aktív státusz lehetővé teszi számára az e-World felület elérését és az üzleti lehetőség további kihasználását.
Egyetlen termék vásárlásával az inaktív státusz továbbra is fennáll.
Tehát, az első rendelést telefonon kell leadni 100 pontért, (+36-30-700-4761, + 36 30 591 2463 hétfőtől-péntekig 8:00-16:00-ig) utánvéttel. Beazonosítás DXN kódszámmal, (ha már elfelejtetted, akkor) teljes név és lakcímmel történik. Az aktiválás után a következő hónapban az e-World bejelentkezési felületén keresztül is mehet a rendelés:

 

Lehetőséged van most megvásárolni a(z) DXN termékeket fogyasztói ill. törzsvásárlói áron! Amennyiben hosszú távon szeretnéd fogyasztani a DXN termékeket, akkor érdemes lenne törzsvásárlói áron vásárolnod azokat, mert így jelentős pénzt takaríthatsz meg (átlagosan 25 %-ot). Válasszd a legalacsonyabb árat! 

De ha csak kipróbálni szeretnéd, akkor Fogyasztói áron javasoljuk a vásárlást.

Étrend-kiegészítők

DXN Cordyceps kapszula

Étrend-kiegészítők

DXN Oroszlánsörény tabletta

Étrend-kiegészítők

DXN Reishi Mushroom por

Használd ki ezt a lehetőséget, és csatlakozz a DXN-hez!

csatlakozás

„Ha egyszer kipróbálod a DXN-t, hűséges maradsz hozzá!”

Tekintsd meg az általunk javasolt profi DXN shop-ot!

Szerintünk az egyik legprofibb webshoppal dolgozhatunk!

Szeretnél Te is ilyen DXN Shop-ot magadnak?

Ha megtetszett, regisztrálj és legyél viszonteladó partnerünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!